Postet nga: Meshari Selimaj

Gjakovë - Arsyetimi i gjykatës për vendimin ndaj ish-zyrtarit të gjendjes civile

Shkelzen Ahmeti, ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, ishte liruar nga akuza e keqpërdorimit.

Paditet Policia e Kosovës për refuzim të pensionit të policit të vdekur nga Covid-19

Pas refuzimit të ankesës për kërkimin e pensionit të policit Ilir Gjokaj, prej 80% të pages për familjarët e tij, përfaqësuesi i familjes, avokati ...

Gjakovë: I afrohet fundi gjykimit të ish-zyrtarit të gjendjes civile

Në procesin gjyqësor ndaj Shkelzen Ahmetit, ish-zyrtar i gjendjes civile në Gjakovë, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, ...

Policit të vdekur nga Covid-19 i refuzohet pensioni

Komisioni për ankesa i Policisë së Kosovës, ka refuzuar ankesën e avokatit Meshari Selimaj, për kërkimin e 80% të pagës për familjen e ish-policit ...

Gjakovë, ish-ofiqari, i akuzuar për falsifikim dokumentesh, ballafaqohet me dëshmitarë

Në gjykimin e tij, Shkelzen Ahmeti, ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u ballafaqua me ...

Gjakovë, shtyhet për një muaj gjykimi për vërtetim të të dhënave personale të rrejshme

Gjykimi ndaj Shkelzen Ahmeti ish-zyrtar i gjendjes civile, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për falsifikim të dokumentit zyrtar, u caktua për datë...

Gjakovë, drejtori e arkitekti në gjyq për lejen e ndërtimit

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional në këtë drejtori, Agron Gojani, dolën sot para gjykatës së Gjakovës pë...

Ish-polici i Shqipërisë dhe një shtetas tjetër dënohen në Kosovë për katër thasë marihuanë

Albert Memia, ish-zyrtar policor dhe Armand Muçaj nga Shqipëria, u dënuan me burg dhe gjobë në Gjykatën e Gjakovës sot.