Postet nga: Meshari Selimaj

Gjakovë, në prill pritet të vazhdojë gjykimi ndaj drejtorit të urbanizmit

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me korrupsion.

Ankimohet vendimi i Gjykatës së Gjakovës për refuzimin e padisë për shpifje ndaj Mimoza Kusari- Lila

Gjykata e Gjakovës kishte refuzuar si të pabazuar padinë për shpifje të Dervish Tahirit ndaj Mimoza Kusari- Lilës.

Refuzohet padia për shpifje e ushtruar ndaj Mimoza Kusari-Lilës

Gjykata e Gjakovës ka refuzuar si të pabazuar padinë për shpifje të Dervish Tahirit ndaj Mimoza Kusari-Lilës.

Gjakovë, afër fundit gjykimi në rastin e padisë ndaj Mimoza Kusari-Lilës

Javën e kaluar, në gjykatën e Gjakovës, janë administruar provat materiale në rastin ku Mimoza Kusari-Lila është paditur për shpifje nga Dervish Tahiri.

Merr përgjigje në padi familja e policit të vdekur nga Covid-19

Pas padisë në vitin e kaluar ndaj Policisë së Kosovës nga familja e policit të ndjerë Ilir Gjokaj, të cilët i përfaqëson avokati Meshari Selimaj, sot ë...

Pesë ditë afat për dhënien e fjalës përfundimtare në rastin e padisë ndaj Mimoza Kusari - Lila

Janë administruar provat materiale në seancën e sotme, në gjykatën e Gjakovës, ku Mimoza Kusari-Lila është paditur për shpifje nga Dervish Tahiri.

Gjakovë, shtyhet seanca ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit

Drejtori i Urbanizmit  në Gjakovë, Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me ...

Apeli ulë dënimin për njërin nga të akuzuarit për katër thasë marihuanë

Albert Memia, ish-zyrtar policor dhe Armand Muçaj nga Shqipëria, në muajin korrik të vitit 2020 ishin dënuar me burg e gjobë nga Gjykata e Gjakovës.