Postet nga: Meshari Selimaj

Apeli ia ashpërson dënimin të dënuarit për aksidentin në të cilin vdiqën dy persona

Kastriot Prenrecajt, i cili është i akuzuar për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm, Gjykata e Apelit sot ia ka ashpërsuar dënimin nga 5 vjet e 6 muaj ...

Prokuroria kërkon të dënohen ish drejtori i Urbanizmit dhe bashkëpunëtorit e tij

Drejtori i Urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me korrupsion.

Proteston avokati, nuk paraqitet në gjykatë ku i akuzuari u dënua me 27 vite burgim

Gjatë ditës së sotme në Gjykatën e Gjakovës, Col Imeraj, nga fshati Geghysen në Tropojë – Republika e Shqipërisë, i akuzuar për veprat penale vrasje e ...

Vrasja e dhëndrit në Bardhaniq të Gjakovës, 27 vite burgim për mikun nga Shqipëria

 

Refuzohet kërkesa për përjashtim të gjykatës së Gjakovës në rastin e vrasjes në Bardhaniq

Më 16 prill 2021, Gjykata e Gjakovës, gjykatësi Drilon Haraçia, kishte pranuar pranimin e fajësisë së Col Imerajt, të akuzuar për vrasje të rëndë, vrasje në ...

Jepet mbrojtja përfundimtare në gjykimin ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit të Gjakovës

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional në këtë drejtori, Agron Gojani, po akuzohen për vepra penale të ndërlidhura me ...

Kërkohet përjashtimi i Gjykatës së Gjakovës në rastin e vrasjes në Bardhaniq

Gjykata e Gjakovës e ka pranuar sot pranimin e fajësisë nga Col Imeraj,  i akuzuar për vrasje të rëndë, vrasje në tetativë dhe lëndim të ...

Del para gjyqit i akuzuari për vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës

Col Imeraj, nga fshati Geghysen i Tropojës, Republika e Shqipërisë, i akuzuar për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tentativë dhe lëndim i lehtë ...