Postet nga: merrushe llugiqi

Prokurori rikualifikon veprën penale ndaj ish-drejtorit të NLB-së

Prokurori Arian Gashi ka vendosur që t`ia rikualifikojë veprën penale ish drejtorit të akuzuar Bankës NLB, Smajl Rudarit.

Gjykimi ndaj ish-drejtorit të RTK-së, dëshmitari: RTK-ja nuk është dëmtuar me lidhjen e kontratës për emisionin ‘Kush do të bëhet milioner?’

Procesi gjyqësor ndaj Sylejman Shaqirit, ish-drejtorit të përgjithshëm të RTK-së, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare vazhdoi me dëgjimin e dëshmitarit ...

Gjykata merr vendim për zyrtarët e akuzuar të AKPPM-së

Ilir Dushi, Haki Ejupi dhe Gylten Kurda të akuzuar për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, u liruan nga akuzat e Prokurorisë, pasi Gjykata nuk ka gjetur ...

Gjykimi për banderola, dy prej të akuzuarve mbrohen në heshtje

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seancë gjyqësore në rastin e Ilir Dushit, drejtor ekzekutiv i Agjencisë Kosovare për Produkte dhe Pajisje Medicinale, si dhe ish-zyrtarë...

Ish-kryeshefi i AKMP-së Ilir Dushi për herë të tretë deklarohet për akatkuzën për lëshimin e banderolave të ilaçeve

Rigjykimi për “Banderolat e Ilaçeve”, kundër Ilir dushit e Bersan Kolgecit përfundoi sot.

Punëtorët e KEK-ut lirohen nga akuza se vodhën mbi 5 mijë euro ngjitës

Tre ish-punëtorë të depos në Korporatën Energjetike të Kosovës, Vehbi Dragusha, Ejup Grajqevci dhe Fahri Fazliu u liruan nga akuzat se kishin vjedhur ngjitës të thë...

Përfundon gjykimi i zyrtarëve të KEK-ut, të akuzuar se përvetësuan 254 kilogramë ngjitës

Në gjykimin e Ejup Grajqevcit e Vehbi Dragushës, depoistë në Divizionin e Thëngjillit në KEK, dhe të Fahri Fejzullahut, është dhënë fjala përfundimtare.

Dosja e Prokurorisë: Zyrtari i Komunës së Prishtinës manipuloi me lejet e ndërtimit

Seanca gjyqësore ndaj Gëzim Ferizit, zyrtar në Drejtorinë e Urbanizmit në Komunën e Prishtinës, i akuzuar për keqpërdorim të pozitës zyrtare ka dë...