Postet nga: Merita Bina Rugova

Dënohet gruaja e cila ishte e martuar me tre burra të ISIS-it

Gjykata e Prishtinës e ka shpallur fajtore M. T., e akuzuar për veprën penale bashkimi apo pjesëmarrja në ushtrinë, ose policinë e huaj, në formacionet e ...

E akuzuara që iu bashkua ISIS-it: Jam mashtru prej burrit

 

Prishtinë, nëna me dy vajzat dënohen për pjesëmarrje në ISIS

Shyhrete Tafajdhe dy vajzat e saj, Valdete dhe Mekë Tafaj, janë dënuar me nga 2 vjet burgim me kusht pasi u gjetën fajtore për veprën penale organizimi ...

Nuk ndihen fajtorë inspektorët e akuzuar për lejim të ndërtimeve pa leje në Prevallë

Inspektorët Enver Bytyqi, Nexhmedin Musliu, Bashkim Krasniqi, Ruzhdi Daka dhe Bedri Halimi, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, thanë në ...

E ‘tradhtojnë’ lotët të akuzuarin që pranoi fajin për terrorizëm

Berat Qamili nuk arriti t’i mbajë lotët kur pranoi fajisin për akuzën për terrorizëm para gjykatësës Albina Shabani – Rama.

Historia e bombave plagosjeve e detyrimit që dërgoi në burg grupin e Ruzhdi Shaqirit

Gjykata e Prishtinës sot i ka shpallur fajtorë Arben Bashotën dhe dy vëllezërit Sylejman e Osman Bajrami për akuzën - detyrim.

Momenti kur shokët e Ruzhdi Shaqirit dënohen me burg

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit Sylejman dhe Osman Bajrami, shpallen fajtor nga Gjykata e Prishtinës.

Gjykata sot pritet të shpallë aktgjykimin për krim të organizuar ndaj Arben Bashotës dhe vëllezërve Sylejman e Osman Bajrami

Aktgjykimi ndaj Arben Bashotës dhe dy vëllezërve Sylejman dhe Osman Bajrami, të akuzuar për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, pritet të shpallet sot.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!