Postet nga: Merdare

Pritje të gjata për mërgimtarët në Merdar

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar ka njoftuar se në Merdar ka pritje dhe kolona të gjata.

Pritjet në Merdarë, mbi 3 orë

Qendra për Menaxhim Kufitar në pikën kufitare në Merdarë, në pjesën e hyrjeve për në Kosovë ka raportuar se pritja e qytetarëve është rreth tri ...

Ministri Gashi viziton pikën kufitare në Merdarë

Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi i shoqëruar nga u.d. i Drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovë, Naim Rexha do të qëndroj ...

Kolona të gjata në Merdare

Pika kufitare me Serbinë,  vazhdon të shkaktoj kolona të gjata  pritjesh të bashkatdhetarëve.

Haradinaj kërkon pika shtesë të kontrollit të dokumenteve në pikat kufitare me Serbinë

Kryeministri Ramush Haradinaj ka kërkuar nga ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi, që të shtohen pikat e kontrollit në dy pikat kufitare me Serbinë, atë në Merdar ...

Kolona të gjata në Merdarë

Fluksi i madh i bashkatdhetarëve po vazhdon edhe sot në pikën e kalimit kufitar në Merdarë.

Punimet në Merdare, Policia të Shfrytëzohen Pikalimet Tjera me Serbinë

Policia e Kosovës përmes këtij njoftimi, informon të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, e në veçanti ata të cilët shfrytëzojnë ...

Suspendohen Dy Oficerë Doganorë

Dogana e Kosovës ka suspenduar sot dy oficerë të pikës kufitare doganore të Merdares pas dyshimeve për keqpërdorim të detyrës zyrtare, respektivisht për lë...