Postet nga: Merdare

Pritjet deri në katër orë për të dalë nga Kosova

Deri në katër orë janë duke pritur qytetarët për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare.  Sipas të dhënave të publikuara nga Ministria ...

Kolona mbi një kilometër dhe pritje mbi tre orë në Merdarë

Qytetarët që janë duke përdorur pikën kufitare të kalimit në Merdarë për të dalë nga vendi, janë duke pritur më shumë se 3 orë.

Afër 1 milion persona hynë në Kosovë gjatë korrikut

Nga pikat kufitare në Kosovë, bëhet e ditur se kanë hyrë më shumë se 700 mijë persona vetëm në muajin korrik, përderisa nga Aeroporti Ndërkombëtar i ...

Fluksi i madh në Merdare, Policia e Kosovës bën thirrje të shfrytëzohen edhe pika të tjera kufitare

Për shkak të fluksit të madh në pikën kufitare (PKK) në Merdare, Policia e Kosovës (PK)ka kërkuar që të shfrytëzohen edhe pika të tjera ...

Kolona të gjata në Merdarë, bëhet thirrje për shfrytëzimin edhe të pikave tjera kufitare

Kolona me mijëra metra të gjata janë evidentuar në dalje të pikës kufitare në Merdarë, kurse në hyrje nuk ka kolona.

Kolona të gjata te Dheu i Bardhë e në Merdarë

Kolona disa metërshe janë krijuar në disa pika kufitare në hyrje të Kosovës.

Arrestohen dy persona në Merdare, dyshohen për falsifikim të dokumenteve

Polica e Kosovës gjatë kontrollit të dokumentacionit të personave që kalojnë kufirin në pikën kufitare në Merdare ka hasur në dy raste që dyshohet se dokumentet janë të ...

Fluksi i qytetarëve në pikën kufitare në Merdare shkakton kolona

Deri në një orë po presin qytetarët e Kosovës për të dalë nga vendi në pikën kufitare në Merdare. Sipas të dhënave të publikuara nga ...