Postet nga: Merdare

Pritje mbi tri orë për të dalë nga pikë kufitare në Merdarë

Mbi tri orë janë duke pritur bashkatdhetarët për të dalë nga pika kufitare në Merdarë.

Tri orë pritje në Merdarë për të dalë nga Kosova

Mërgimtarët po presin deri në tri orë për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdarë.

Pritjet deri në 2 orë për të dalë nga pika kufitare në Merdarë

Rreth dy orë është koha që udhëtarët janë duke pritur për të dalë nga pika kufitare në Merdarë.

Arrestohet një qytetar serb pasi tentoi t’i jep 50 euro zyrtarit policor në Merdare

Policia e Kosovës njofton se është arrestuar një qytetar serb i cili ka tentuar t’i jep ryshfet zyrtarit policor, në pikë - kalimin kufitar mes Kosovës e ...

Nxënësit në Podujevë, i kapen dy thika në çantë

Një nxënësi në një shkollë të Podujevës, Policia e Kosovës i ka gjetur në çantë dy thika. Siç njofton Policia, për rastin ishte raportuar se ...

I ofroi policit të Kosovës ryshfet 50 euro, arrestohet shtetasi serb në Merdarë

Policia e Kosovës e ka arrestuar një shtetas të Serbisë nën dyshimin për dhënie ryshfeti.

Mjet shpërthyes afër pikës kufitare në Merdarë, Policia ndaloi qarkullimin për një orë

Sot rreth orës 17:30 në stacionin policor kufitar në Merdarë nga pjesëtarë të KFOR-it, është kërkuar ndalimi i përkohëshem i qarkullimit të personave dhe automjeteve pë...

Petkoviq ndalohet në Merdare, nuk i lejohet të hyjë në Kosovë

Petar Petkoviqit, drejtorit të të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Serbi, i është ndaluar hyrja në Kosovë, raportojnë mediat në shtetin fqinj verior.