Postet nga: Merdare

Merdarë, vazhdojnë pritjet deri në tri orë për të dalë nga Kosova

Deri në tri orë duhet të pritet për të dalë nga Kosova nga pika e kalimit kufitar në Merdarë.

Rreth katër orë pritje për të dalë nga pika kufitare në Merdarë

Rreth katër orë janë pritjet për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdarë.

Mbi tre orë për të hyrë dhe dalë nga pika kufitare në Merdare

Mbi tre orë janë pritjet për të hyrë dhe dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdare.

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për dalje nga Kosova

Rreth një orë e gjysmë janë pritjet për të dalë nga Kosova në pikat kufitare Dheu i Bardhë dhe Merdare.

Pritjet dhe kolonat nëpër pikat kufitare për hyrje në Kosovë

Deri në dy orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë në Kosovë në pikën kufitare Dheu i Bardhë.

Deri në 40 minuta pritje në Merdarë për të hyrë në Kosovë

Qendra për Menaxhimin Kufitar, e cila funksonon në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka njoftuar për pritjet dhe kolonat në pikat kufitare që lidhin ...

Foto: Policia e Kosovës

Kolona për të hyrë në Kosovë nga pika kufitare Dheu i Bardhë

Deri në një orë janë duke pritur qytetarët për të hyrë në Kosovë në pikën kufitare Dheu i Bardhë.

Zgjedhjet në Serbi, dy ambasadorë vizituan pikën kufitare në Merdare

Ambasadori gjerman në Kosovë, Jorn Rohde, ka bërë të ditur se bashkë me ambasadoren franceze Marie- Christine Butel, kanë vizituar pikën kufitare në Merdare, pasi dhjetëra qytetarë ...