Postet nga: Mentor Hajraj

Mungon i dëmtuari, dështon seanca gjyqësore, kundër vëllezërve Selmani

Seanca e gjykimit ndaj dy vëllezërve Pajtim dhe Bajram Selmanit për shkak të lëndimit të lehtë trupore, armëmbajtjes pa leje dhe përdorimit të armë...

Gjatë rikonstruksionit të vendngjarjes Gjykata gjen një predhë plumbi pas 4 vjet të rastit të vrasjes

Gjykata e Mitrovicës, katër vjet pas vrasjes së Dejan Steljiq, ka gjetur në vendin e krimit një predhë të plumbit, që dyshohet të jetë shkrepur nga arma e ...

Vëllezërit mitrovicas të akuzuar për shitje narkotikësh, nuk pranojnë fajësinë

Vëllezërit Çlirim dhe Valmir Hyseni, u deklaruan të pafajshëm sot në Gjykatën e Mitrovicës rreth akuzës për shitblerje të narkotikëve me të ...

I akuzuari nuk pranon fajësinë për 88 qese me narkotikë

Erduan Ibrahimi, ka refuzuar të pranoj fajësinë sipas akuzës së Prokurorisë e cila e ngarkon atë për blerje, posedim dhe shitje të paautorizuar të narkotikëve.

Zyrtari i pyjeve në Mitrovicë dënohet me 3 mijë euro gjobë

Hajriz Kajtazi i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare sot u dënua nga Gjykata e Mitrovicës me 6 muaj burgim.

Zyrtari për pyje në Mitrovicë pranon fajësinë që në vend të 12 metrave dru kishte shkruar vetëm1.2 metra

Zyrtari për pyje në Mitrovicë pranon fajësinë që në vend të 12 metrave dru kishte shkruar vetëm1.2 metra