Postet nga: Menderes Behluli

Zyrtarët e komunës së Vitisë, të pafajshëm edhe në rigjykim

Florim Rama, Valdet Xoxa për të dytën herë janë liruar nga akuzat për keqpërdorim të pozitës zyrtare ndërsa Sami Mjaku për mashtrim në ...

Rigjykimit për punimet e pa kryera në Komunën e Vitisë i erdhi fundi

Florim Rama, Valdet Xoxa dhe Sami Mjaku, janë paraqitur në Gjykatën e Gjilanit për t’u përballur sërish me aktakuzën e cila u vihet në ...

Zvarritet gjykimi për trafikimin e fëmijës, prokurori i zënë me raste tjera

Ruzhdi Faiku dhe Raqibe Amidi, janë ulur në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me akuzën e Prokurorisë për trafikim me fëmijë ...

Infermierja mori rrogë pa dalë në punë, dënohet ish-drejtori komunal

Gjykata e Gjilanit ka aprovuar marrëveshjen për pranimin e fajësisë, të lidhur në mes të akuzuarit Miroslav Stoliq dhe mbrojtësit të tij në njërën ...

Dëshmia e ekspertit në gjykimin ndaj Nikolla Nojkiq për keqërdorimin e mijëra eurove të Komunës së Kllokotit

Nikolla Nojkiq, ish-drejtor i financave në Komunën e Kllokotit, ka dalë para gjykatës për t`u ballafaquar me akuzat e prokurorisë keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prokuroria: i akuzuari përfitoi kundërligjshëm mbi 5.000 euro nga Komuna

Në Gjykatën e Gjilanit ka nisur rigjykimi i Florim Ramës, Valdet Xoxës dhe Sami Mjakut, të cilët po akuzohen për keqpërdorim të detyrës ...

Ish-komandanti i Stacionit të Policisë në Novobërdë shpallet fajtor nga Gjykata

 

Dosja e Prokurorisë: Ish-Drejtori i Financave në Kllokot i keqpërdori mbi 10 mijë euro

Ish-Drejtori  për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit, Nikolla Nojkiq, po akuzohet se vodhi mbi 10 mijë euro të taksave të komunës.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!