Postet nga: menaxhimi

Komuna e Prishtinës ndan 100 mijë euro për kompaninë 'Pastrimi', shkak borxhi i lartë ndaj Deponisë

Kuvendi i Komunës së Prishtinës ka ndarë 100 mijë euro për kompaninë Pastrimi pasi Kompania për Menaxhimin e Deponive të Kosovës, KMDK ka kushtëzuar me ...

Latifi: Ata që më kritikojnë duhet të kenë durim, shëndetësia kosovare do të bëhet në 5 ose 10 vitet e ardhshme

Ministri i Shëndetësisë në Kosovë, Rifat Latifi, ka ripërsëritur qëndrimet e tij se shëndetësia në Kosovë nuk mund të rregullohet brenda një periudhe ...

Bekim Haxhiu kërkon dorëheqjen e ministrit Arben Vitia, Haxhi Avdyli e lavdëron

Anëtari i PDK-së në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Bekim Haxhiu, ka kërkuar dorëheqjen e ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia.

Vazhdojnë problemet me termine për t`u vaksniuar - VIDEO

 

Ministrja e Punëve të Jashtme, i del në mbrojte dhe lavdëron punën e Vitisë

 

Qytetari e krahason pritjen për vaksinë me ato për të marrë bukë më 1999 në Bllacë- VIDEO

Me qindra të moshuar janë duke pritur në radhë para sallës “1 tetori” për të marrë vaksinën kundër COVID-19.

Trajnohu për menaxhim të projekteve, bëje diferencën në karrierën tënde

A keni ide inovative dhe dëshironi t’i shndërroni në projekte fitimprurëse?

4 përfitimet e softuerit që mundëson menaxhimin e burimeve njerëzore 

Pavarësisht numrit të punëtorëve që posedojnë, çdo organizatë ka nevojë për një sistem të burimeve njerëzore, për menaxhimin sa më efikas të tyre.