Postet nga: meliza haradinaj- stublla

Gjykimi i Haxhi Shalës dhe të tjerëve për falsifikim të rezultatit të votimit, Meliza Haradinaj-Stublla thotë se iu vodh mandati

Pas dhënies së fjalëve hyrëse nga palët në procedurë, ish-ministrja e Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj-Stublla ka dhënë dëshminë e saj në gjykimin ...

Haradinaj për draftin e Ramës për Asociacionin: Qëllimi mbetet i njëjtë, ndarja e Kosovës

Ish-ministrja e Punëve të Jashtme të Kosovës, Meliza Haradinaj-Stublla ka reaguar në lidhje me deklaratën e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama i cili njoftoi se ka ...

Aktakuzë ndaj ish deputetit Haxhi Shala për vjedhje të votave në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj shtatë personave për shkak të dyshimit se kanë kryer veprën penale Falsifikimi i rezultateve të votimit në zgjedhjet parlamentare ...

Apeli vërteton pafajësinë e Meliza Haradinaj- Stubllën për mos deklarimin e biznesit në Londër

Gjykata e Apelit më 12 tetor 2021 vërtetoi aktgjykimin lirues ndaj Meliza Haradinaj- Stubllës duke e refuzuar ankesën e prokurorisë si të pabazuar.

Gjykata nuk e arsyeton lirimin e ish-ministres së Punëve të Jashtme Meliza Haradinaj- Stublla

 

(VIDEO) Meliza Haradinaj-Stublla shpallet e pafajshme

Lirohet nga aktakuza ish-ministrja e Punëve të Jashtme Meliza Haradinaj-Stublla. Sot është shpallur aktgjykimi ndaj ministres së punëve të jashme Meliza Haradinaj-Stublla.

Sot shpallet aktgjykimi ndaj ish-ministres Meliza Haradinaj-Stublla

Sot pritet të shpallet aktgjykimi ndaj ish-ministres së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Meliza Haradinaj-Stublla, e akuzuar nga Prokuroria për mosdeklarim të pasurisë.

MPJD i jep fund rokadës me pozitën e drejtorit të përgjithshëm

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD)  i ka dhënë fundit ‘ping-pongut’ me pozitën e Drejtori të Përgjithshëm.