Postet nga: mehmet kraja

Kraja: S’është hera e parë që Shqipëria, në momente kritike, e margjinalizon Kosovën

Zhvillimet që po kalon vendi nuk kalojnë pa prekur edhe vëmendjen e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Kraja letër Akademisë Suedeze, i zhgënjyer me arsyetimin e Nobelit për Peter Handkes

Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Mehmet Kraja, i ka ridërguar Akademisë Suedeze të Shkencave një letër përmes së cilës shprehur zhgë...

Mehmet Kraja zgjidhet kryetar i AShAK-ut

Akademik Mehmet Kraja është zgjedhur kryetari i ri i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Mehmet Kraja flet pas reagimeve ndaj Fjalorit Enciklopedik

Akademik Mehmet Kraja, kryeredaktor i redaksisë së Fjalorit Enciklopedik të Kosovës, botuar kohë më parë nga Akademia e Arteve dhe Shkencave të Kosovës, ka reaguar përmes një ...

Akademia e Shkencave boton ‘Fjalorin Enciklopedik të Kosovës’

Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës ka botuar “Fjalorin Enciklopedik të Kosovës.

KALLXO 360: ‘Grafitet’ në Teatrin Kombëtar

KALLXO 360: ‘Grafitet’ në Teatrin Kombëtar

Aktorët dhe publiku ne të njëjtin objektiv kamere, në të njëjtën kohë.

Liria e 'Shpronësuar' në Skenë

Repertori i Teatrit Kombëtar do të pasurohet edhe shfaqjen me shfaqjen “Grafitet”, tematika e të cilës zhvillohet në korridorin e një banesë dhe paraqet kohën e pas ...