Postet nga: Mehmet Ballazhi

Dyshime për helmim nga uji, 130 banorë të fshatit Gorancë të Hanit të Elezit kërkojnë ndihmë në QKMF

Që nga dita e djeshme, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Han të Elzit kanë kërkuar ndihmë rreth 130 banorë të fshatit Gorancë. Dyshimet e para janë ...

Rreth 100 persona kërkojnë ndihmë mjekësore në Han të Elezit, dyshohet për helmim

Rreth 100 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore, dje dhe sot, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Hanë Elezit.

Matja e përmbushjes së premtimeve nga qeverisja e Mehmet Ballazhit

Me një komunitet të vogël, Hani i Elezit është në mesin e komunave më aktive në realizimin e aktiviteteve që synojnë risocializimin e personave të kthyer nga luftërat ...

VIDEO: Kryetari i Hanit të Elezit gju më gju me Xhabir Zharkun, i akuzuar për dy vepra penale

Kryetari i Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi, sërish është parë në shoqëri të Xhabir Zharkut, ish-kryetari i Kaçanikut, i cili po përballet me ...

PDK në Han të Elezit emëron drejtorë nga LVV e LDK, por thonë se s’kanë koalicione

Ndonëse zyrtarisht nuk janë në koalicion, kryetari i Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi ka emëruar sot dy drejtorë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe ...

Gjysma e drejtorive në Han të Elezit, do drejtohen nga gratë

Komuna e Hanit të Elezit ka publikuar emrat e drejtorëve dhe drejtoreshave që do të udhëheqin në mandatin katër vjeçar të kryetarit të ri Mehmet Ballazhi.

Pritja në takim e Xhabir Zharkut nga kryetari i Hanit të Elezit, flasin nga PDK-ja

Nga Kryesia e Partisë Demokratike e Kosovës (PDK) janë deklaruar në lidhje me pritjen në takim të të akuzuarit për keqpërdorim detyre, Xhabir Zharku, nga ana e ...

Kryetari i Hanit të Elezit, pret në takim Xhabir Zharkun, të akuzuar për keqpërdorim detyre

Gjatë ditës së sotme, Kryetari i ri i Komunës së Hanit të Elezit, Mehmet Ballazhi ka pritur në takim ish- Gjeneralin e Ushtrisë Shqiptare, Kudusi Lama ndërsa ...