Postet nga: Mehdi sefa

Del para gjyqit i akuzuari për vrasjen e motrës duke e goditur 14 herë me thikë

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca ndaj të akuzuarit për vrasjen mizore të motrës së tij.

Prizren, gjykata dënon 4 policë të trafikut për ryshfet

Tre zyrtarët policorë Neshat Avdaj, Driton Bajrami dhe Muzafer Sylejmani dënim me gjobë nga 4,000 euro dhe dënim me burgim në kohëzgjatje prej 6 muaj ndërsa Binak ...

3 policët e pranojnë fajin për marrje ryshfeti, i 4-ti kërkon lirimin nga akuza

Në rigjykimin e 4 zyrtarëve policorë, të akuzuar për marrje ryshfeti, është dhënë fjala përfundimtare.

Jepet fjala përfundimtare në rigjykimin e 4 policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Zyrtarët policorë Driton Bajrami, Neshat Avdaj dhe Myzafer Sylejmani, së bashku me Binak Bytyçin, të akuzuar për marrje ryshfeti, sot në Gjykatën e Prizrenit do të ...

Rrahja ku u përfshi Dibran Hoxha,viktima pretendohet se ka lëndime në tru

Në gjykimin për rrahjen që ka ndodhur në qershor të këtij viti në Prizren, të akuzuarit Dibran Hoxha, i njohur si “Kobra”, Arlind Dakaj e Mirsad Hajredini, po ...

Gjykata shpall akgjykim lirues për Nexhat Çoçajn

Nexhat Çoçaj, ish drejtor i Arsimit në Komunën e Prizrenit është liruar nga akuzat nga Gjykata Themelore e Prizrenit. Derisa në pikën 1 të aktakuzës prokuroi ka ...

Gjykata sot vendos për Nexhat Çoçajn, akuzohet për keqpërdorim të fondit për javën e dëshmorit

Nexhat Çoçaj, Bekim Thaçi dhe Bedri Çejku sot do të paraqiten para Gjykatës së Prizren për t’u njoftuar me vendimin e trupit gjykues të pë...

Prokurori: Paratë për javën e dëshmorit, Nexhat Çoçaj i barti në llogarinë personale

Gjykimit maratonik ndaj Nexhat Çoçajt, Bekim Thaçit e Bedri Çejku, të akuzuar për keqpërdorim të mjeteve të ndara për manifestimin “Java e dëshmorit Remzi ...