Postet nga: Mehdi sefa

Vrasja e Egzon Mazrekut, pas 3 vitesh arrestohet edhe i dyshuari i tretë

Një ditë pas arrestimit nga Policia e Kosovës nën dyshimin për veprën penale të vrasjes së rëndë në ndihmë, e kryer në janar të vitit 2016 ...

Ftohen si dëshmitar për të sqaruar traditat shkodrane në gjykimin për vrasje të rëndë

“Mos u mërzit babë, drejtësia ka me n'dritë për ne'', me këto fjalë i riu 24 vjeçar Senad Kulluaj nga Shkodra, e përshëndeti babanë ...

Rrëfimi me lot në sy i nënës së 3 vjeçares Xheneta Gashi para Gjykatës

Më 6 qershor të vitit 2016, Xheneta po luante në rrugë dhe nga shembja e shtëpisë afër vendbanimit të saj ajo pësoi plagë të rënda në kokë dhe ...

Prokurori kërkon dënimin e rojeve të pyllit të akuzuar për 100 Euro ryshfet

Përfundon gjykimi i rojeve të pyellit për 100 euro ryshfet, të mërkuren shpallet vendimi.

Biznesmeni nga Ferizaj i akuzuar për vrasjen e gruas do të gjykohet për të 4 herë

Biznesmeni nga Ferizaj i akuzuar për vrasjen e gruas do të gjykohet për të 4 herë

7 vite gjykim, 5 vite në paraburgim kishte qëndruar i akuzuari Qamil Hetemi, 3 herë është shpallur fajtor me 14 vite burgim efektiv, e 3 herë është kthyer lënda në rigjykim. Në pë...

Gjykimi i rojeve të pyllit për 100 Euro ryshfet

Në gjykimin e dy rojeve të pyllit, Nuhi Bajraktari dhe Avdi Trolli, që po akuzohen për veprën penale të marrjes së ryshfetit, u paraqitën 2 dëshmitarë, Xhafer ...

I akuzuar për vrasjen e gruas, biznesmeni nga Ferizaj të martën mëson për herë të katërt vendimin e Gjykatës

Në Gjykatën e Prizrenit sot është dhënë fjala përfundimtare për herë të katërt në gjykimin e Qamil Hetemit, i cili po akuzohet për vrasjen ...

Del para gjyqit i akuzuari për vrasjen e motrës duke e goditur 14 herë me thikë

Në Gjykatën e Prizrenit është mbajtur seanca ndaj të akuzuarit për vrasjen mizore të motrës së tij.