Postet nga: Mehdi sefa

Dy nga gjashtë të akuzuarit për rrënimin e një pjese të kompleksit “Abi Çarshia” mbrohen në heshtje

Të akuzuarit Arianit Taraku dhe Isë Bislimaj zgjodhën të mos flasin dhe të mbrohen në heshtje në gjykimin ku ata po ngarkohen se kanë urdhëruar dhe zbatuar kundë...

Kryetari i Dragashit: Komuna nuk u dëmtua nga zgjedhja e operatorit më të shtrenjtë për dru e pelet

Kontrata e nënshkruar për furnizim me dru për ngrohje dhe pelet nga zyrtari i prokurimit të Dragashit Nuro Ismaili, solli në cilësinë e dëshmitarit, kryetarin ...

Prokuroria kërkon që dy gjeodetëve të akuzuar t’u ndalohet ushtrimi i profesionit dhe t’u merret licenca

Një ndarje e parcelës, e cila sipas Prokurorisë ishte bërë në mënyrë të kundërligjshme dhe pa aprovimin e njërit prej bashkëpronarëve Gjevlekaj, ka ...

Prizren, gjeodetja e akuzuar: Ndarja e parcelës nuk e ka dëmtuar asnjërin prej vëllezërve Gjevlekaj

Luljeta Rizanaj, e akuzuar së bashku me Bajram Selmanin, se kanë bërë ndarjen e parcelave pa lejen, dokumentin dhe kërkesën e njërit nga katër bashkë...

Deklarohen para Gjykatës dy gjeodetët e akuzuar se kanë bërë ndarjen e tokës pa lejen e njërit vëlla

Dy gjeodetët, Bajram Selmani dhe Luljeta Rizanaj kanë dhënë mbrojtjen e tyre para trupit gjykues. Prokuroria po pretendon se të akuzuarit kanë bërë ndarjen e parcelave pa ...

Mungon dëshmitari, shtyhet gjykimi ndaj menaxherit të prokurimit në Dragash

Në mungesë të dëshmitarit Shaban Shabani, ka dështuar që të vazhdojë seanca e paraparë ndaj zyrtarit të prokurimit të Komunës së Dragashit, Nuro Ismaili.

Rrëmbimi i shtetasit turk, urdhërohet ekzaminimi i telefonit të të akuzuarit Blerim Berisha

Në gjykatën e Prizrenit sot u mbajt seanca e radhës ndaj të akuzuarit Blerim Berisha lidhur me rrëmbimin dhe torturimin e shtetasit turk Recep Adsan.

Gjykimi i menaxherit të Prokurimit për tenderin për dru e pelet, dëshmitari jep vlerësim sa u dëmtua Komuna

Gjykimi ndaj zyrtarit të prokurimit të Komunës së Dragashit, Nuro Ismaili, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ka vazhduar me dëgjimin e ...