Postet nga: Medije Bytyqi

Konfirmon policia, Enver Sekiraqa i paarritshëm

Ndonëse Gjykata e Apelit më 17.05.2024 ka marrë vendim për ta kthyer në paraburgim Enver Sekiraqën, ai deri në këto momente nuk gjendet në asnjërën ...

17 vite nga vrasja e Triumf Rizës, përfundon me epilog dënues gjykimi i tretë ndaj Enver Sekiraqës

Plot 17 vite më parë në Prishtinë, në moshën 27 vjeçare ishte vrarë polici i forcave speciale, Triumf Riza, derisa sot më 03.05.2024 në Gjykatën e Prishtinës akoma endet ...

Enver Sekiraqa i akuzuar për nxitje në vrasje të Tirumf Rizës 30.08.2023- FOTO: Laurant Berisha- KALLXO

Dënohet për herë të tretë Enver Sekiraqa

Enver Sekiraqa është shpallur fajtor dhe është dënuar me 25 vjet burg nga Gjykata e Prishtinës për shtytjen në vrasjen e policit Triumf Riza në vitin 2007.

Në seancën përfundimtare, Enver Sekiraqa përsërit se Triumf Riza ia shpëtoi jetën në incidentin në "Swiss Casino"

Në Gjykatën e Prishtinës ka prekur fundin rigjykimi i Enver Sekiraqës, i akuzuar për shtytje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Riza, vrasje që ...

Rigjykimi i Enver Sekiraqës, dëshmitari Gjon Kqira: Triumf Riza dhe Arben Selmanaj kanë thënë se e kemi rrahë Enverin dhe kërkojmë pajtim

Në seancën e rigjykimit të Enver Sekiraqës më 21.03.2024 ka dëshmuar Gjon Kqira, i ftuar për të dëshmuar nga avokatja e të pandehurit, Kosovare Kelmendi.

Enver Sekiraqa përballet me dëshminë e shokut të afërt të Triumf Rizës

Në rigjykimin e Enver Sekiraqës, i akuzuar për nxitje të vrasjes së policit të Kosovës, Triumf Rizës, më 19.03.2024 në cilësinë e dëshmitarit u dë...

Gjykata vendos ndaj të akuzuarit që i vuri zjarrin garazhit të gazetarit Alban Selimi

Arsim Limani është shpallur fajtor dhe është dënuar me 4 vite burgim për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm për djegien e shtëpisë së gazetarit Alban ...

Prokuroria kërkon dënimin e të akuzuarit për vrasje të rëndë në tentativë ndaj gazetarit Selimi

Arsim Limani, i akuzuar për ‘vrasje të rëndë në tentativë’ ndaj gazetarit Alban Selimi në mars të vitit 2023, është ulur edhe të hënën (12.02.2024) në bankën ...