Postet nga: mediat

Rusia Shpall REL-in dhe Zërin e Amerikës Agjentë të Huaj

Ministria e Drejtësisë e Rusisë lëshoi një deklaratë ku Radio Evropa e Lirë dhe Zëri i Amerikës listohen si “media të huaja që kryejnë funksionet e ...

Gjuha e Urrejtjes në Median Online Mbetet Shqetësuese

Rreth 21 për qind e lajmeve, opinioneve dhe analizave të publikuara në median online gjatë muajve nëntor-dhjetor 2016 përmbanin gjuhë diskriminuese dhe urrejtjeje, zbuloi një projekt pilot i monitorimit ...

Për Dy Vjet Sulme e Kërcënime ndaj 43 Gazetarëve

Duke paraqitur raportin që lidhet me treguesit e nivelit të lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës tregoi shqetësimet me të ...

EULEX: Rasti ‘Tokat’ u Mbyll për Media Shkaku i 'Hapësirës'

Seanca e sotme ndaj Azem Sylës dhe të tjerëve, të cilët akuzohen për krim të organizuar, ishte seanca e tretë me radhë e profilit të lartë ...

Mbyllet për Mediat Gjykimi në Rastin 'Stenta'

Në gjykimin e mjekëve në rastin “Stenta”, Gjykata u lejoi mediave të marrin pamje për vetëm një minutë dhe më pas iu kërkua ta lëshonin ...

AGK Kërkon nga Gjykata të Hapet për Rastin e Salih Mekajt

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) kërkon nga gjykatësi i Gjykatës Themelore të Prishtinës, Shasivar Hoti, të rishikojë vendimin e tij për mbylljen ...

Gjobiten Tri Media

Inspektorati i Punës ka gjobitur tri media në Kosovë për shkak të mosrespektimit të Ligjit të Punës, por nuk ka treguar se për cilat media bë...

Konferencë për Adresimin e ‘Xhunglës’ Online në Kosovë

Përfaqësues të mediave dhe të institucioneve në Kosovë janë mbledhur sot për të diskutuar për “Llogaridhënien e mediave online në Kosovë” në një konferencë të ...