Postet nga: mediat

Thaçi falënderon përfaqësuesin e OSBE-së për zhvillimin e mediave në Kosovë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur përfaqësuesin e OSBE-së për Lirinë e Mediave, Harlem Désir, si dhe shefin e Misionit të OSBE-së në ...

KPM – mediave: Trajtoni temat me të miturit me maturi dhe respekt

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) ka reaguar ndaj formës së raportimit të disa mediave audio-vizuele në lidhje me abuzimin seksual të së miturës në Drenas.

Prokuroria në Mitrovicë po punon si zakonisht

Prokuroria Themelore në Mitrovicë përmes një njoftimi ka bërë të ditur se lajmet për largimin e prokurorëve dhe stafit mbështetës serb nga sistemi prokurorial ...

Gazetat bullgare kanë humbur 'besimin, paratë dhe lexuesit'

Reklamat e shtypura në rënie, titujt sensacionalë dhe pronësia e fshehur po shkatërrojnë besimin popullor në gazetat kryesore politike të vendit, thotë një analizë e re e ...

Mospajtime rreth pranisë së mediave në komisionin hetimor për dëbimin e shtetasve turq

Mbledhjen e komisionit hetimor për rastin e dëbimit të shtetasve turq, e kanë lëshuar Ganimete Musliu, Haxhi Shala, Muharrem Nitaj, Bahrim Shabani.

Pronarët e Mediave në Shqipëri me Lidhje të Forta Politike

“Tregu i medias në Shqipëri është i kontrolluar nga një grup i vogël pronarësh me lidhje të forta politike”: ky është një ndër përfundimet në ...

Zbulimi i Korrupsionit Mbetet Sfidë për Median e Ballkanit

Krimi i organizuar dhe korrupsioni janë sfidat kryesore me të cilat përballen shoqëritë e Ballkanit Perëndimor, në të cilat korrupsioni në veçanti përbën pakë...

Ambasadori: Mediat Nxjerrin në Dritë Shumë të Fshehta

Në tryezën ku u diskutua për rolin e gazetarisë hulumtuese në parandalimin dhe luftimin e korrupsionit, ambasadori i Gjermanisë në Kosovë Christian Heldt tha se mediat mund të ...