Postet nga: mbretëria e bashkuar

COVID 19: Mbretëria e Bashkuar raporton më shumë se 80 mijë vdekje

Më shumë se 80,000 njerëz kanë vdekur në Mbretërinë e Bashkuar brenda 28 ditësh nga një test pozitiv COVID-19 që nga fillimi i pandemisë, kanë treguar shifrat zyrtare. 

Mbretëria e Bashkuar me rekord viktimash nga coronavirusi

Mbretëria e Bashkuar raportoi të mërkurën për mbi 1,000 viktima nga sëmundja COVID-19, për herë të parë qysh në muajin prill.

ShBA do të kërkojë testin negativ për udhëtarët nga Mbretëria e Bashkuar

Qeveria amerikane do të kërkojë që të gjithë pasagjerët e linjave ajrore që mbërrijnë nga Mbretëria e Bashkuar të posedojnë një test negativ për COVID-19 ...

COVID 19 - Anglia heq kufizimet për më shumë se 50 shtete

Njerëzit që do hynë në Angli nga më shumë se 50 vende, përfshirë Francën, Spanjën, Gjermaninë dhe Italinë, nuk do të kenë më nevojë të karantinohen nga 10 ...

Kuvendi e Qeveria vazhdojnë bashkëpunimin me britanikët për pozitat e larta drejtuese

Qeveria e Kosovës ka njoftuar se kryeministri Avdullah Hoti sot do të marrë pjesë në nënshkrimin e Memorandum Bashkëpunimit me Ambasadën Britanike për pozitat e ...

Britania bllokon dërgesën me rroba mbrojtëse nga Turqia pasi " nuk i plotëson standardet mjekësore"

Një ministër i kabinetit ka konfirmuar se 400,000 kostume nga Turqia për të mbrojtur mjekët nga coronavirusi janë bllokuar sepse ishin me cilësi të dobët, por ...

Mbretëria e Bashkuar e gatshme të ndihmojë Kosovën për zbardhjen e fatit të të pagjeturve

Në Ditën Kombëtare të të Pagjeturve në Kosovë, Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar ka shprehur gatishmërinë që ta ndihmojë Qeverinë kosovare në lidhje me zbardhjen e ...

Mbretëria e Bashkuar e gatshme për të mbështetur Kosovën në luftën kundër pastrimit të parasë

Ka filluar punëtoria dy ditore “Pastrimi i parave/konfiskimi i pasurisë”, e cila është organizuar nga Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovë...