Postet nga: MBPZHR

Sa i plotëson Kosova kërkesat e konsumit vendor me mish pule?

Njohës të fushës së veterinarisë deklarojnë se Kosova mbulon nevojat me mish pule për konsum vendor vetëm 6%, derisa pjesa tjetër, importohet nga vende tjera.

Rritja e çmimit të grurit, PSD aksion para Ministrisë së Bujqësisë

Partia Socialdemokratike ka mbajtur një aksion para Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Nën dyshimin e keqpërdorimit të 4 milionë eurove, ka vazhduar gjyqi ndaj ish ministrit Rikallo dhe të tjerëve

Ish-ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish- zyrtarë të tjerë të akuzuar për korrupsion, sot, në Gjykatën e Prishtinës, dhanë fjalën ...

Ministria e Bujqësisë "rrush" me zëvendësministra

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, e cila drejtohet nga Besian Mustafa i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), duhet t'u bëjë vend edhe pesë burrave tjerë ...

Dokument - Shuma që do paguaj Ministria e Bujqësisë për qiranë në objektin privat

Jo më pak se 28 mijë e 80 euro për muaj, është çmimi i qirasë që Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit, Rural duhet t’ia paguajë kompanisë private “A2 ...

Lluksi qeveritar: Dy, ministri do paguajnë 1.2 milion euro për qiranë në biznesin privat

Dy ministri të Qeverisë së Kosovës do paguajnë mbi 1 milion e 200 mijë euro për qiranë e objekteve të tyre në njërën nga zonat e shtrenjta të ...

Shënohet dita e mollës në Istog

Sipas të dhënave zyrtare, në gjithë territorin e Kosovës, sektori i pemëve përfshinë një sipërfaqe prej 8785 hektarë, ndërsa vetëm me kulturën e ...

Bodrumet e Verërave Kosovare në Panairin Ndërkombëtar në Gjermani

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, po merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të verës “ProWine 2018”, i cili është duke u mbajtur në Dusseldorf ...