Postet nga: Mbledhja e Qeverisë së Kosovës

Ministrja Rozeta Hajdari merr vendim që të kufizohet rritja e çmimit të produkteve

Ministrja e Ekonomisë, Rozeta Hajdari, gjatë mbledhjes së sotme të Qeverisë, ka bërë të ditur se ka marrë vendim për të kufizuar rritjen e çmimit të produkteve.

Edhe miku i Lushtakut u shkarkua nga Qeveria Kurti

Sead Ujkani është njëri nga anëtarët e shkarkuar të bordit të Telekomit.

Qeveria Kurti shkarkoi bashkëluftëtarin e Fatmir Limajt

Njëri nga anëtarët e bordit të Telekomit, të shkarkuar sot nga Qeveria Kurti, është edhe Skënder Hoti, i cili ka qenë bashkëluftëtar i Fatmir ...

Albin Kurti shkarkoi gruan e Bekë Berishës

Qeveria e Kosovës, e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti, gjatë mbledhjes së sotme ka votuar për shkarkimin e bordit të Telekomit.

Qeveria me plan për menaxhimin e fluksit të mundshëm të migrantëve, refugjatëve dhe aplikuesve

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës është miratuar edhe plani i reagimit për menaxhimin e fluksit në mundshëm të migrantëve, refugjatëve dhe aplikuesve.

Më 28 nëntor shpallen zonë e mbrojtur Mali Pashtrik dhe Liqeni i Vërmicës

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës është aprovuar propozim-vendimi për shpalljen e Zonës së Mbrojtur në Kategorinë e Parkut Natyror “Mali i Pashtrikut dhe Liqeni i Vë...

Qeveria i jep dritën e gjelbër marrëveshjes financiare ndërmjet Kosovës, BE-së dhe Shqipërisë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka aprovuar nismën për nënshkrimin e marrëveshjes financiare trepalëshe ndërmjet Bashkimit Evropian, Kosovës dhe Shqipë...

Qeveria i emëroi drejtorët e bordeve në tri ndërmarrje publike

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka emëruar  drejtorët  në bordet e ndërmarrjeve publike: Trainkos, Infrakos dhe në Kompaninë për Menagjimin e Deponive të ...