Postet nga: mbledhja e dy qeverive

Përfundon Mbledhja e Dy Qeverive

Pas fjalimeve të dy kryeministrave, ministrat e dy qeverive prezantuan marrëveshjet që do të nënshkruhen.

Sot Mbledhja e Tretë e Dy Qeverive

Në këtë mbledhje pritet të nënshkruhen gjashtë marrëveshje dhe një memorandum bashkëpunimi.

Salla e Gatshme për Mbledhjen e Qeverive Kosovë- Shqipëri

Në mbledhjen e tretë të dy qeverive Kosovë-Shqipëri, e cila do të mbahet nesër në Bibliotekën Kombëtare, pritet të nënshkruhen 6 marrëveshje dhe një ...

Shqiptarët Presin Vepra nga Takimet Shqipëri-Kosovë

Qeveritë e Shqipërisë dhe Kosovës do të mbajnë takimin e tyre të tretë të përbashkët në kryeqytetin e Kosovës, Prishtinë, më 3 qershor, kryesuar nga kryeministrat ...

Gati Dizajni për Mbledhjen e Dy Qeverive

Në mbledhjen e sotme të qeverisë Kryeministri Isa Mustafa tha se për mbledhjen e përbashkët të qeverive të Kosovës e Shqipërisë ka pasur një takim ...

Caktohet Data e Mbledhjes së Qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Qeveria e Kosovës e ka caktuar 3 qershorin si datën kur do të mbahet mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë.

Në Maj ose Qershor Mbledhja e Dy Qeverive

Në mbledhjen e qeverisë Kryeministri Mustafa tha se është marrë vesh me homologun e tij Rama që kjo mbledhje e përbashkët të mbahet në javën e fundit ...