Postet nga: mbindërtimi

Familja Dedinca ankohen se nga mbindërtimi po u pikon çatia e banesës - VIDEO

Këto janë pamjet brenda banesës së familjes Dedinca në lagjen Dardania në Prishtinë. Kjo familje thonë se janë në hall nga uji i cili po depërton brenda ...

Mbindërtimi në Breg të Diellit, Rama thotë se Komuna ndali ndërtimin

Sot gjatë ditës faqja ‘Vrojtuesit e Lagjes" të Prishtinës kishte publikuar disa foto të një mbindërtimi në kryeqytet.

Drejtori i Urbanizmit në Klinë: Jam viktimë e ndërkamsave politike

Drejtori i Urbanizmit në Komunë e Klinës, Lorenc Marleku deklaroi para gjykatës se nuk është fajtor dhe se është viktimë e ndërkamsave politike.

Adonis Tahiri 'ndez bagerin', nisin rrënimet në Prishtinë

Tre kate të një ndërtese në Prishtinë po rrënohen, pasi inspeksioni vlerësoi se janë ndërtuar pa leje.

Ish-drejtoresha e akuzuar pyet a është Kodi Penal i njëjtë

Në rastin e zyrtarëve të Drenasit në lidhje me një mbindërtim në këtë komunë, rast ky i kthyer në rigjykim nga Gjykata e Apelit në cilësi ...

Kthehet në Rigjykim Rasti i Zyrtarëve të Komunës së Drenasit

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e zyrtarëve të Komunës së Drenasit.

E Kontraktuar nga Komuna, Kompania Nuk Vjen ta Rrënojë Mbindërtimin

Komuna e Drenasit kishte paraparë për sot ta rrënonte mbindërtimin e një objekti, i cili ka tejkaluar lejen e ndërtimit.

Dënohen Zyrtarët për Mbindërtimin në Drenas

HyrijeXhemajlaj- Thaçi dhe Halim Vrellaku dy zyrtarë komunalë të Drenasit që akuzoheshin se nuk parandaluan një mbindërtim në objektin banesor në pronësi të komunës janë dë...