Postet nga: mbidoza

Lufta ndaj heroinës dhe aksioni i Inspektoratit të Punës - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohen pamje nga operacioni kundër drogës në Ferizaj dhe të aksionit të Inspektoratit të Punës nëpër vendpunishte.

Paralajmërim për "mbidozë" të vitaminës D pas muajsh me të vjella dhe hospitalizim të një individi

Një burrë që ka konsumuar suplemente të vitaminës D shumë më tepër se kërkesat ditore, ka pësuar pasoja të rënda shëndetësore për ...

Ndër vite në Kosovë rreth 130 persona kanë vdekur nga mbidoza e drogës

Vdekjen nga mbidoza me narkotikë po vlerësohet se më së shumti e shkakton përzierja e drogave dhe përdorimi i shumëllojshmërisë së tyre. Ndër vite ...

CDC: 107,000 të vdekur nga mbidoza në SHBA në vitin 2021

Mbi 107,000 amerikanë vdiqën nga mbidoza vitin e kaluar, një shifër tragjike rekord në epideminë e përshkallëzuar të mbidozës nga droga në vend, njoftoi të më...

Rekord viktimash nga mbidoza e drogës në ShBA

Më shumë se 100,000 amerikanë kanë vdekur si pasojë e mbidozës së drogës përgjatë një viti dhe në kohë të pandemisë së koronavirusit.

Kardiologu: George Floyd nuk vdiq nga zemra apo mbidoza

Një kardiolog, i cili iu përgjigj pyetjeve të prokurorëve dhe avokatëve mbrojtës të hënën në gjyqin mbi vdekjen e afrikano-amerikanit George Floyd gjatë arrestit ...