Postet nga: Mbështetja

Një javë më herët e anuluan, Komuna e Gjilanit hap përsëri thirrjen për mbështetjen e OJQ-ve

Komuna e Gjilanit ka rihapur thirrjen publike për mbështetje të Organizatave jo Qeveritare dhe individëve në kulturë, sport dhe rini.

Kosova do ta ‘mobilizojë’ mbështetjen për industrinë e lënë pas dore të filmit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit i Kosovës, Hajrullah Çeku, thotë për BIRN se shteti do t'i ofrojë ndihmë të fortë industrisë së filmit fitues të çmimeve ...

Kriza energjetike, Qeveria ndan 20 milionë euro për KEK-un

Qeveria e Kosovës ka ndarë 20 milionë euro për Korporatën Energjetike të Kosovës, për mbështetje të tejkalimit të krizës energjetike në vend.

Mbi 114 mijë euro për trashëgiminë kulturore-shpirtërore, ka ndarë MKRS

Pesë projekte nga fusha e trashëgimisë kulturore-shpirtërore janë mbështetur nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit me një shumë totale prej 114,300.00 eurove.

Ministria e Kulturës ndan 87 mijë euro për bibliotekat komunale

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka bërë të ditur se ka ndarë 87 mijë euro për të mbështetur bibliotekat komunale publike në gjithë vendin.

Ministria e Kulturës lë pa mbështetje shoqatën më të vjetër të shkrimtarëve në vend 

Asnjë nga aktivitetet kulturore vjetore të Lidhjes së Shkrimtarëve të Kosovës, nuk është mbështetur financiarisht këtë vit nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

‘Etno Fest’ shlyen obligimet, siguron mbështetje financiare për edicionin e 11-të

Edicioni i 11-të i Festivalit “Etno Fest” planifikohet të mbahet në 10-të ditët e fundit të muajit të ardhshëm në Kukaj të Prishtinës.

MKRS e mbështet me 5 mijë euro, Qendra Multimedia ia kthen mbrapsht 

Qendra Multimedia në Prishtinë nuk ka pranuar shumë prej 5 mijë euro që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka ndarë për këtë qendrës për organizimin ...