Postet nga: mazllum baraliu

Kosova ‘pa kompetencë’ të themelojë tribunal ndërkombëtar për krimet serbe

Në Kuvendin e Kosovës të hënën u diskutua gjerë e gjatë për krimet që forcat serbe kryen gjatë luftës së fundit në Kosovë, në një ...

Analistët ngrenë pikëpyetje rreth idesë për referendum për ‘korrigjimin e kufijve’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka ngritur idenë e mbajtjes së një referendumi për propozimin e tij të fundit për ‘korrigjimin e kufijve’ ndërmjet Kosovë...

Baraliu: Kushtetuta Duhet të Rishkruhet

Profesori universitar dhe njohësi i Kushtetutës Mazllum Baraliu tha se akti më i lartë juridik i vendit duhet të rishkruhet.

Baraliu: Gazetarëve Duhet t’u Mundësohet Votimi Para Zgjedhjeve

Një çështje që nuk është prekur shpesh është edhe mosvotimi i gazetarëve, të cilët raportojnë nga qytete të ndryshme që në shumicën e rasteve nuk është qyteti ...

Baraliu: KQZ t’u Kërkojë Falje Kandidatëve për Decertifikimin

Mazllum Baraliu, eksperti i së drejtës kushtetuese, tha sot për KALLXO.com se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve duhet t’u kërkojë falje 86 kandidatëve për zgjedhjet ...

Mazllum Baraliu Shpallet i Pafajshëm

Ish-rektori i Universitetit të Prizrenit Mazllum Baraliu dhe sekretari i përgjithshëm i këtij institucioni Adem Sallauka janë liruar nga akuza për shpërdorim detyre.

Mazllum Baraliu e Quan Veten Mik të Gjykatës

Mazllum Baraliu e Quan Veten Mik të Gjykatës

Mazllum Baraliu, ish-rektori Universitetit të Prizrenit, i akuzuar për shpërdorim detyre kërkoi nga gjykata të shpallet i pafajshëm.

Sekretari Mohoi se Largoi Profesorin nga Puna

Sekretari Mohoi se Largoi Profesorin nga Puna

Adem Sallauka, sekretari i përgjithshëm i Universitetit të Prizrenit paraqiti mbrojtjen në gjykimin ku akuzohet për shpërdorim detyre.