Postet nga: Maska

Protestë kundër maskave në Shqipëri - VIDEO

 

Fëmijët deri në 10 vjet nuk obligohen të mbajnë maska në shkollë

Fëmijët deri në 10 vjet nuk janë të detyruar të mbajnë maska gjatë qëndrimit të tyre në shkollë.

Konfiskohen 27 milionë maska të falsifikuara

Miliona artikuj të falsifikuar, përfshirë 27 milionë maska të fytyrës, janë konfiskuar në Evropë.

Sami Lushtaku me dhjetëra përkrahës të PDK-së pa maska në Prishtinë

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Sami Lushtaku ka njoftuar se sonte ka pasur një takim me përkrahës të partisë së tij në lagjen “...

Cila është maska juaj?

Pandemia e COVID-19, e cila ka paralizuar ekonomitë e pothuajse çdo vendi, shkaktoi edhe një bum fitimi të madh kryesisht dhe veçanërisht në sektorin shëndetësor: prodhimi ...

Ministria sqaron nëse vozitësit duhet ta mbajnë maskën në veturë

Dje gjatë ditës, KALLXO.com raportoi se të paktën dy qytetarë u dënuan nga Policia e Kosovës për mosmbajtje të maskës brenda në veturë. ...

Prizren, brenda 3 ditësh mbi 330 gjoba për mosmbajtje të maskës

Nga data 28 gusht deri më sot janë shqiptuar 338 gjoba për mosmbajtje të maskës në rajonin e Prizrenit.

I vetëm në kamion e në lëvizje, dënohet nga Policia për mosmbajtje të maskës

Një qytetar i rajonit të Prizrenit sot është dënuar nga Policia e Kosovës për mosmbajtje të maskës me 35 euro gjobë, ani pse ai ishte i vetë...