Postet nga: Mashtrimi

Gjykata Vendosi për Marrësit e Devizave me Mashtrim nga Banka

Në Gjykatën në Mitrovicë u dënuan Florim Zeka, Ali Nurqaj, Labinot Ademi dhe Florim Haxha në lidhje me marrjen me mashtrim nga banka të kursimeve devizore të Avdi ...

Aktgjykimi për Rastin "Devizat" me 8 Shkurt

U dha fjala përfundimtare në gjykimin e të akuzuarve për mashtrim, falsifikim dhe shpëlarje parash.

Dënim për Mashtrim në Votime në Zgjedhjet e 2010-ës

8 vjet pasi ishin angazhuar në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2010, katër persona janë dënuar me kusht për veprimet e tyre në këto zgjedhje pasi akuzoheshin ...

Drejtoria e Arsimit në Gjilan i 'Fal' 480 Euro Mashtruesit

Një burrë nga Gjilani është arrestuar nën dyshimet se ka mashtruar zyrtarë të Drejtorisë Komunale të Arsimit në Gjilan.

Premtimet e Rreme, nga Martesa në Prostitucion të Dhunshëm

Dy të rinj takohen, djali propozon martesë, premton jetë më të mirë duke përfshirë edhe jetesën jashtë Kosovës.

Arrestohet se Mashtroi për Punësim në Aeroport

Një person është arrestuar në Prishtinë nën dyshimin se mashtroi dy persona tjerë duke u marrë para për punësim në Aeroportin e Prishtinës.

Video - Arrestimi i Personit të Dyshuar për Mashtrim

Një person është arrestuar dje në Prishtinë pasi që ka tentuar që me dokumente të falsifikuara të tërheqë para nga një institucion financiar.

Mashtrohen për Rregullim të Vizave

15 persona janë intervistuar ndërsa janë bastisur tre lokacione në lidhje me një mashtrim  të një personi i cili disa qytetarëve u kishte premtuar rregullim të vizave të punë...