Postet nga: mashtrim me subvencione

Cili zyrtar akuzohet se aplikoi për subvencione për vete në emër të axhës së tij për pronën e dajës së tij?

Prokuroria ka bërë të ditur më 18.04.2024 se ka ngritur aktakuzë ndaj 18 personave të përfshirë në rastin me subvencione të Ministrisë së Bujqësisë në komunën e Istogut.

Aktakuzë ndaj 18 personave, 11 prej tyre zyrtarë publikë

Prokuroria Themelore e Pejës më datë 18.04.2024 ka njoftuar se ka ngritur aktakuzë ndaj 18 personave për vepra penale të korrupsionit lidhur me rastin e Subvencioneve të Ministrisë së Bujqë...

'Subvencionet V', Aktakuzë ndaj 18 personave

Prokuroria Speciale ka bërë të ditur përmes një komunikate për media më 21.03.2024 se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën e Prishtinë, ndaj 18 të pandehurve me inicialet: K. ...

Gjykata merr vendim ndaj dy bujqve të akuzuar për dhënie ryshfeti dhe mashtrim me subvencione

Gjykata e Prishtinës më 13.03.2024 ka shpallur aktgjykim dënues ndaj Gjon Musollit dhe Halit Berishës, të akuzuar për mashtrim me subvencione.

Aktakuzë ndaj 8 zyrtarëve lidhur me subvencionet

Prokuroria Speciale ka bërë të ditur sot përmes një komunikate për media se ka ngritur aktakuzë në Gjykatën e Prishtinës - Departamentin Special, kundër 10 ...

Gjykata vendos edhe për një pjesë tjetër të të akuzuarve në rastin “Subvencionet 2”

Departamenti Special në Gjykatën e Prishtinës ka marrë vendim me të cilin iu ka shqiptuar dënim Hysni Morinës, Afrim Mehmetajt, Gëzim Morinës dhe Donard ...

Prokuroria e Prishtinës: I dyshuari për mashtrim me subvencione është fermer

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një person me inicialet Xh.U. nën dyshimin për mashtrim me subvencione.

Arrestohet një person për mashtrim më subvencione

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit (DHKEK) e Policisë së Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për kryerjen e veprës penale - mashtrim ...