Postet nga: MASHTI

Ministrja Nagavci emëroi u.d. sekretare të MAShT-it Fadile Dylën

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka emëruar Ushtrues Detyre të Sekretarit të Ministrisë, Fadile Dylën.

Protestë para MASHTI-it kundër dhunës dhe pasigurisë së vajzave në shkolla

Dhjetëra aktivistë e qytetarë protestuan para Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, ndaj pasigurisë dhe abuzimit të vajzave në shkolla.

Mehmet Kraja: Në Kosovë edhe çerdhet janë të politizuara

Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës, Mehmet Kraja në prezantimin e platformës për rimëkëmbjen e arsimit në Kosovë, tha se ndër ...

Nagavci: Do t’i ruajmë vendet e punës për mësimdhënësit

Ministrja e Arsimit, Shkences, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI), Arbërie Nagavci, në një debat të organizuar nga Lëvizja ‘FOL’, ka thënë se sfidë për qeverisjen në 4 vitet ...

SBASHK do t’i drejtohet gjykatës, kërkon shtesat për mësimdhënësit

Sindikata e Bashkuar e Arsimit së shpejti do t’i drejtohet gjykatës për pagesën e shtesave të dala nga një vendim i nxjerr nga qeveria e kaluar ...

MASHTI u bën thirrje nxënësve në Kamenicë që të mbajnë mësimin e përshpejtuar

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MASHTI) përmes një komunikate, i ka bërë thirrje të gjithë nxënësve në komunën e Kamenicës që ...

Premtohet mbështetje për nxënësit e Luginës

Ministrja e MASHTI-it, Arbërie Nagavci dhe zëvendësministri, Dukagjin Pupovci, kanë zhvilluar takim me kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafa dhe shefin e kabinetit të ...

Merret vendim për kompensimin e orëve të humbura në Kamenicë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka marrë vendim për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar për 441 nxënës të Komunës së ...