Postet nga: MASHT

Në Junik dhe Malishevë sot nuk ka filluar mësimi plotësues për klasat e nënta

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) ka njoftuar se mësimi plotësues për klasat e nënta për Testin e Arritshmërisë ka filluar në ...

Ministria e Arsimit po përgatitet për testin e maturës

Ministria e Arsimit po bën të gjitha përgatitjet për testin e maturës, ku sivjet do t’i nënshtrohen rreth 27 mijë maturantë. Ndërkohë, pritet që ...

SBAShK-u kërkon nga operatorët e telefonisë mobile numra për nxënësit që s’kanë qasje në internet

Sindikata e Bashkuara e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka kërkuar nga instuticionet e Kosovës dhe operatorët e telefonisë mobile që t’iu ofrohet qasje të gjithë ...

Shkollat në komunat me shumicë serbe nuk i binden vendimit të qeverisë për coronavirusin

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka bërë një reagim ndaj komunave me shumicë Serbe të cilat nuk po e zbatojnë vendimin e djeshëm për ...

Banorët e Kamenicës protestuan kundër mbylljes së shkollave

 

Auditori prezanton raportin për shpenzimet në Arsim dhe Infrastrukturë

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), ka prezantuar raportin ‘Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2018-2020 në sektorin e Arsimit dhe të Infrastrukturës’.

Nxënësve u mungojnë tekstet edhe në gjysmëvjetorin e dytë, MAShT nuk di gjë

Librat shkollorë nxënësve nga klasa e parë deri në të nëntën u janë premtuar falas nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), por, megjithatë, ...

Hykmete Bajrami pranon detyrën si ministre e re e Arsimit

Ish-ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi i ka dorëzuar detyrën ministres së re të këtij dikasteri, Hykmete Bajramit, e cila vjen nga radhët ...