Postet nga: MASHT

Bajrami: Duam Rezultate Reale nga Testi i Maturës

Ministria e Arsimit kërkon rezultate reale dhe përgjegjësi në administrimin dhe monitorimin e Testit shtetëror të Maturës.

Gjilani Reagon Ndaj Anulimit të Testit

Kryetari i Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri ka reaguar për vendimin e MAShT-it  përmes një postimi në Facebook duke theksuar se nuk ka pasur vërejtje gjatë ...

MAShT dhe KEDS së Bashku për Mundësi Punësimi

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së bashku me kompaninë  për distribuim dhe furnizim me energji elektrike KEDS, janë zotuar për bashkëpunim me synimin e punë...

Arritshmëria e Nxënësve 64.7 Për Qind

Sipas komunikatës së MAShT-it, udhëheqësi i Divizionit për Vlerësim, Standarde dhe Monitorim Mustafë Kadriu ka bërë të ditur se Testi i Arritshmërisë ka ...

Bajrami: Nuk Jam i Kënaqur me Inspektorët e Arsimit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, është shprehur i pakënaqur me punën e deritanishme të Inspektoratit të Arsimit.

Arsim Bajrami: Edukimi të Mbrohet nga Korrupsioni

Arsim Bajrami: Edukimi të Mbrohet nga Korrupsioni

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami ka adresuar korrupsionin në fushën e arsimit duke kërkuar luftimin e kësaj dukurie.

MASHT Diskriminon me Ndarjen e Bursave të Doktorantëve

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) së Kosovës ka shpërndarë bursa për doktorantë që studiojnë në universitete prestigjioze në botë, por në këtë proces ...

Studentët Ankohen se Nuk Morën Paratë e Bursës së MAShT

Disa nga përfituesit e bursave të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë thonë se nuk i kanë marrë ende ato, gati dy muaj pasi janë ndarë.