Postet nga: MASHT

MAShTI: Ndalohet në tërësi përdorimi i telefonit në Testin e Maturës

Zëvendësministri i Arsimit, Dukagjin Pupovci në një paraqitje për media ka dhënë disa detaje lidhur me mbajtjen e testit të maturës.

Provimi i Maturës, nesër pritet të testohen rreth 24 mijë nxënës

Rreth 24 mijë nxënës të klasave të dymbëdhjeta të Kosovës, nesër do t’i nënshtrohen Provimit të Maturës Shtetërore.

Doracaku për historinë e Holokaustit do t’i bashkëngjitet kurrikulës në shkollat e Kosovës

Nxënësit e klasave të nënta dhe të dymbëdhjeta të shkollave të Kosovës do të mësojnë për historinë e Holokaustit - gjenocidin ndaj hebrenjve ...

Ministria e Arsimit ndryshon datat e përfundimit të mësimit për këtë vit shkollor

Ministria e Arsimit Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka marr vendim për ndryshimin e kalendarit të vitit shkollor 2020-2021 më arsimin para universitar.

Nagavci: Viti shkollor përfundon më 2 korrik

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci në një konferencë për media ka shpalosur punën e saj që nga marrja e mandatit.

MAShTI: Këto dy ditë do vendoset për ndryshimin e orarit në shkolla

Shkollat fillore dhe të mesme në Kosovë janë duke zhvilluar mësimin me orar të shkurtuar për shkak të pandemisë COVID-19.

Prezantohen doracakët për edukim seksual

Doracakët për mësimdhënës për Edukimin Gjithëpërfshirës Seksual janë promovuar sot nga Ministria e Arsimit, Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ...

Emrat e kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Cilësisë që do të dërgohen në Kuvend

Me shumicën e votave është miratuar vendimi i propozuar nga Ministrja e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, Arbërie  Nagavci për anëtarë të Këshillit Shtetëror ...