Postet nga: MASHT

Bajrami: Nuk Jam i Kënaqur me Inspektorët e Arsimit

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, është shprehur i pakënaqur me punën e deritanishme të Inspektoratit të Arsimit.

Arsim Bajrami: Edukimi të Mbrohet nga Korrupsioni

Arsim Bajrami: Edukimi të Mbrohet nga Korrupsioni

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami ka adresuar korrupsionin në fushën e arsimit duke kërkuar luftimin e kësaj dukurie.

MASHT Diskriminon me Ndarjen e Bursave të Doktorantëve

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) së Kosovës ka shpërndarë bursa për doktorantë që studiojnë në universitete prestigjioze në botë, por në këtë proces ...

Studentët Ankohen se Nuk Morën Paratë e Bursës së MAShT

Disa nga përfituesit e bursave të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë thonë se nuk i kanë marrë ende ato, gati dy muaj pasi janë ndarë.

Shkolla si në Kohën e Luigj Gurakuqit

Shkolla si në Kohën e Luigj Gurakuqit

Në Kosovë, tash kur kanë kaluar gati shtatëmbëdhjetë vjet nga përfundimi i luftës, ka fëmijë që mësojnë në shkolla në kushte të rënda.

Projekt për Parandalimin e Ngacmimit në Shkollë

Projekti është implementuar nga BEN (Blloqet e Ndërtimit për Sukses), dhe është mbështetur nga Ambasada Amerikane në Kosovë ndërsa ka filluar punën nga marsi i ...

Ambasadorja Gjermane: Kosovarët Emigrojnë Pasi Mungojnë Mundësitë e Punësimit

Në një tryezë për tregun e punës dhe migrimin të organizuar nga GIZ, Ambasadorja Viets, u shpreh se interesimi si Kosova ashtu edhe Gjermania kanë interes të pë...