Postet nga: MASHT

Viti i ri shkollor në kohë pandemie do të mund të zhvillohet përmes katër skenarëve

Ministri e Arsimit ka bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e viti shkollor 2021/2022.

Nesër mbahet afati i dytë i Provimit të Maturës Shtetërore

 

Zyrtari zgjodhi vetën kryesues të komisionit në tenderet e MAShTI-t

Zyrtari që kishte përgatitur procedurat për aplikimin të tenderëve në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ishte zgjedhur kryesues i komisionit të negocimit dhe në rastin ...

Ministria e Arsimit planifikon që viti i ri shkollor të fillojë me pjesëmarrje fizike në shkolla

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) planifikon që viti i ri shkollor 2021/2022 të filojë me pjesëmarrje fizike në shkolla dhe me mësim të rregullt.

Punëtorë të MAShTI-it u paguan për punë jashtë orarit, ndonëse punuan brenda orarit të rregullt

Në tetë raste punonjës të administratës dhe anëtarët e komisioneve në Ministrinë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, janë paguar për punët jashtë ...

MAShTI nënshkroi tenderin me kompaninë që nuk i solli të gjitha dokumentet

Në tenderin për “Renovimi i nyejve sanitare në konviktin nr.2”, Ministria e Arsimit ka kontraktuar kompaninë, e cila  kishte sjellë dokumentet e nevojshme pas nënshkrimit të kontratës.

Ministria e Arsimit dhe SBAShK-u kërkojnë nga mësimdhënësit të vaksinohen

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci dhe kryetari i SBAShK-ut, Rrahman Jasharaj, u kanë bërë thirrje mësimdhënësve që të vaksinohen me vaksinën kundër COVID-19.

U.D drejtori i Arsimit të Lartë në MAShTI e shmangë konfliktin trevjeçar të interesit pas interesimit të KALLXO.com

Që nga viti 2019 Ushtruesi i Detyrës së drejtorit të Departamentit të Arsimit të Lartë në Ministri të Arsimit, Burim Gashi, ka qenë në konflikt interesi.