Postet nga: MASHT

Banorët e Kamenicës protestuan kundër mbylljes së shkollave

 

Auditori prezanton raportin për shpenzimet në Arsim dhe Infrastrukturë

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), ka prezantuar raportin ‘Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2018-2020 në sektorin e Arsimit dhe të Infrastrukturës’.

Nxënësve u mungojnë tekstet edhe në gjysmëvjetorin e dytë, MAShT nuk di gjë

Librat shkollorë nxënësve nga klasa e parë deri në të nëntën u janë premtuar falas nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), por, megjithatë, ...

Hykmete Bajrami pranon detyrën si ministre e re e Arsimit

Ish-ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi i ka dorëzuar detyrën ministres së re të këtij dikasteri, Hykmete Bajramit, e cila vjen nga radhët ...

Bytyqi takohet me përfaqësuesit e Bankës Botërore

Ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka pritur sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore, me të cilët ka biseduar rreth ecurisë ...

MAShT me vonesë furnizon diasporën me libra

Me disa muaj vonesë Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka planifikuar që të furnizojë me tekste shkollore diasporën.

Auditori: MTI dhe MAShT realizuan projekte jashtë objektivave strategjike

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) ka bërë publik raportin e performancës “Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2018–2020 në sektorin e arsimit dhe të infrastrukturës”, ku ka gjetur se ...

MAShT rishpallë konkursin për bursa vetëm për një kategori

Një muaj pasi që kishte anuluar konkursin për bursa për këtë vit akademik, ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi sot ka marrë ...