Postet nga: masat e reja

Masat e reja, lejohet puna e teatrove dhe kinemave

Nga e hëna, bazuar në masat e reja antiCOVID-19 të Qeverisë së Kosovës, do të lejohet puna e institucioneve kulturore në gjithë vendin.

Masat e reja, të hënë hapen shkollat - Këto janë rregullat

Të hënë, më 27 shtator 2021, do të nisë mësimi në arsimin parauniveristar në vend.

Këto janë masat e reja që hyjnë në fuqi nga dita e hënë

Qeveria e Kosovës ka miratuar masat e reja anti-COVID-19 të cilat do të hyjnë në fuqi nga dita e hënë, 27 shtatat 2021.

Masat lehtësuese që Qeveria pritet të miratojë sot

Qeveria e Kosovës, pritet që sot të miratojë masat e reja antiCOVID-19. Dje ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia bëri të ditur se nga e hëna, ...

Masat e reja kundër COVID-19 të cilat hynë në fuqi nga nesër

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur se nga nesër do të hynë në fuqi masat e reja për parandalim të përhapjes së COVID-19.

Këto janë masat e reja që pritet të hyjnë në fuqi pas 13 shtatorit

Kryetarët e komunave të Kosovës sot kanë mbajtur takim virtual me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, për masat e reja kundër COVID-19 pas datë...

Mësimi parauniversitar pritet të shtyhet deri më 26 shtator

Mësimi në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar nuk fillon para datës 26 shtator 2021.

Masat anti-COVID, Policia shqiptoi mbi 2 mijë e 700 gjoba për 24 orë

2 mijë e 794 gjoba i ka shqiptuar Policia e Kosovës në 24 orët e fundit, për mosrespektim të masave kundër pandemisë COVID-19, në bazë të Ligjit për ...