Postet nga: masat e Qeverisë

"Pse plazhet po e pishinat jo": Pronarët e pishinave kërcënojnë me bllokim të autostradës për Shqipëri

Pronarët e pishinave kanë protestuar sot para qeverisë në shenjë pakënaqësie për vendimin e qeverisë që të mbyllen këto të fundit ndërsa kërcë...

Policia shënjestron qendrat tregtare në Prizren, mbyll lokale e shqipton gjoba

Grumbullimi dhe mos respektimi i udhëzimeve për mbajtje të distancës dhe maskave ka vënë në aksion Policinë dhe Inspektoratin.

Shëtitja e Hashim Thaçit pa maskë dorëzohet ankesa në inspektoriat

Në mbledhjen e datës 13 korrik 2020, Qeveria e Kosovës me qëllim të parandalimit të përhapjes dhe kontrollit të infeksionit COVID-19, mori vendim me anë të të cilit ...

Vendimet e Qeverisë, kufizohet lëvizja edhe në disa komuna

Në mbledhjen elektronike të Qeverisë të mbajtur sot, janë ashpërsuar masat, për luftimin e përhapjes së COVID-19.

Qeveria ashpërson masat ndaj përhapjes së COVID-19

Në mbledhjen elektronike të Qeverisë të mbajtur sot, janë ashpërsuar masat, për luftimin e përhapjes së COVID-19.

Petrit Kllokoqi nga Shoqata e Gastronomëve: Do ta respektojmë masën me orar prej 22:30 deri në 10 ditë

Petrit Kllokoqi, kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, në konferencën e Odës Ekonomike të Kosovës tha se masa e re e qeverisë me orar të ri ...

Ndikimi i izolimit 7 ditor tek kompanitë turistike

Vetëm si vendim i mundëshëm izolimi për shtatë ditë nëse kthehesh nga Shqipëria ka bërë  që shumë udhëtarë të anulojn udhëtimet ...

Zemaj: Masat e ndërmarra nga Qeveria kanë filluar të prodhojnë rezultate pozitive

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se masat e ndërmarra nga Qeveria e Kosovës në menaxhimin e pandemisë COVID-19 kanë filluar të prodhojnë rezultate ...