Postet nga: Masat anticovid

Mbi 2,000 tiketa për mos respektim të masave kundër COVID-19

Në 24-orët e fundit , Policia e Kosovës në nivel vendi ka shqiptuar 2 mijë e 48 gjoba për mosrespektim të masave kundër COVID-19.

(VIDEO) Pa maska, policët ‘pushtojnë’ marketin në Komoran

Italia heq detyrimin për maskat nga 28 qershori

Italia do ta heqë detyrimin për veshje të maskës në ambiente të jashtme, nisur nga 28 qershori.

Gjobiten 705 qytetarë për moszbatim të masave anti-COVID-19

705 gjoba janë shqiptuar gjatë 24 orëve të fundit në drejtim të qytetarëve të Kosovës nga Policia e Kosovës për moszbatim të masave anti-COVID-19.

Maqedonia e Veriut sot vendos për lehtësimin e masave anti-Covid

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, sot do të sjellë vendim ndaj propozimit të Shtabit të krizës, ku u kërkua lehtësimi i masave anti-Covid. Në propozimin që Shtabi ...

(FOTO) Grumbuj njerëzisht në tregun e Mitrovicës së Veriut, s’ka respektim të masave antiCOVID

Përkundër masave të marra nga Qeveria e Republikës së Kosovës për parandalimin e përhapjës së infeksionit COVID19, ato nuk po përfillen edhe ...

Vendimi i Qeverisë: Mësimi dhe studimet online, provimet me prani fizike

Qeveria e Kosovës, në mesin e 46 masave të aprovuara si kushte parandaluese për COVID19, ka paraparë format se di do të realizohet mbajta e mësimit dhe funksionimit ...