Postet nga: masat anti-covid

Fakulteti i Mjekësisë në Gjakovë lejon studentët pa maska (FOTO)

Në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, studentët janë lejuar të hynë pa maska mbrojtëse në hapësirën e brendshme të kë...

Sa u zbatuan masat për COVID-19 në shkolla në muajin dhjetor?

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.

IPK vazhdon monitorimin e zbatimit të masave anti-Covid nga Policia e Kosovës

Inspektorati Policor i Kosovës është duke vazhduar monitorimin e zbatimit të masave Anti-Covid nga Policia e Kosovës.

"Ora policore", qytetarja ankohet se u dënua nga Policia duke u kthyer nga puna

Një qytetare është ankuar në rrjetin social në Facebook në lidhje me masat e reja të vendosura nga ana e Qeverisë së Kosovës.

FOTO - Rrugët e Prishtinës gjatë "orës policore"

Gjatë ditës së djeshme është marrë vendim që të hyjnë në fuqi disa masa të cilat Qeveria e Kosovës i ka ndërmarrë për parandalimin e pë...

Hoti: Na duhet solidaritet për ta evituar mbylljen totale

Kryeministri Avdullah Hoti ka njoftuar se Qeveria e Kosovës është duke i bërë përgatitjen për përballjen me valën e dytë të COVID-19.

Masat e reja anti-COVID, sërish nuk lejohen dasmat

Qeveria e Kosovës mbrëmë ka marrë vendim për masat e reja për COVID-19, ku një nga vendimet më të përfolura është zgjatja e orarit të ...

Qeveria nuk e hap tregun e kafshëve dhe të veturave

Qeveria e Kosovës mbrëmë ka marrë vendim për masat e reja për COVID-19.