Postet nga: masat anti-covid

Kryetari i OEK-ut, del kundër shtrëngimit të masave anti-COVID

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK) ka rekomanduar të ashpërsohen masat për parandalim të përhapjes së pandemisë COVID-19.

AUV, për një muaj, ka ndarë 385 gjoba për mosrespektuesit e rregullave anti-COVID

‘Vendosja e maskave, mbajtja e distancës’ janë dy nga masat kryesore për parandalim të përhapjes së pandemisë COVID-19. Ata që nuk i respektuan këto masa u ...

Universiteti i Ferizajt vazhdon të mos i respektojë masat anti-COVID

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj është njëri ndër universitetet i cili po vazhdon të mos i respektojë masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Partitë që nuk respektuan sot masat anti COVID-19 (FOTO)

Në 24 orët e fundit 392 persona kanë rezultuar pozitivë dhe 6 persona kanë vdekur si pasojë e COVID-19.

Fakulteti i Mjekësisë në Gjakovë lejon studentët pa maska (FOTO)

Në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, studentët janë lejuar të hynë pa maska mbrojtëse në hapësirën e brendshme të kë...

Sa u zbatuan masat për COVID-19 në shkolla në muajin dhjetor?

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.

IPK vazhdon monitorimin e zbatimit të masave anti-Covid nga Policia e Kosovës

Inspektorati Policor i Kosovës është duke vazhduar monitorimin e zbatimit të masave Anti-Covid nga Policia e Kosovës.

"Ora policore", qytetarja ankohet se u dënua nga Policia duke u kthyer nga puna

Një qytetare është ankuar në rrjetin social në Facebook në lidhje me masat e reja të vendosura nga ana e Qeverisë së Kosovës.