Postet nga: masat anti COVID-19

Zyrtarë të PDK-së shkelin masat anti COVID-19, nuk mbajnë maska as distancë

Zyrtarë të partive politike vazhdojnë të shkelin masat e vendosura nga institucionet shtetërore për të parandaluar përhapjen e sëmundjes COVID-19.

759 gjoba për mosrespektim të masave anti COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka gjobitur qindra qytetarë për mosrespektim të masave për parandalimin e përhapjes së sëmundjes COVID-19.

Mehmeti: Nuk do të amnistohen policët që shkelin masat anti-COVID

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, ka deklaruar se asnjë zyrtar policor që ka shkelur masat kundër COVID-19 nuk do të amnistohet.

Policia gjobiti 677 qytetarë për mosrespektim të masave kundër COVID-19

Policia e Kosovës ka shqiptuar 677 gjoba ndaj qytetarëve të cilët nuk kanë respektuar masat kundër pandemisë COVID-19.

Mitrovicë, Policia sot shqiptoi 93 gjoba për shkelje të masave anti COVID-19

Policia e Kosovës në rajonin e Mitrovicës ka zhvilluar sot një aksion për zbatimin e masave anti COVID-19, me ç'rast ka shpërndarë 93 gjoba.

Për dhjetë ditë, pesë policë u suspenduan se nuk respektuan masat kundër COVID-19

Pesë zyrtarë policorë janë suspenduar me rekomandim të Inspektoratit Policor të Kosovës vetëm në dhjetë ditët e fundit.

Mbi 700 të gjobitur për mosrespektim të masave ndaj COVID-19

Mbi 700 persona janë gjobitur për mosrespektim të masave të parapara me Ligjin COVID-19.

Prizren, 151 gjoba për shkelje  të masave kundër COVID-19

Policia në Prizren gjatë të shtunës ka shqiptuar 151 gjoba ndaj personave dhe subjekteve për mosrespektim të masave kundër COVID-19.