Postet nga: masa e paraburgimit

Dosja ndaj të dyshuarëve për spiunazh - 'Kanë udhëtuar shpesh në Serbi'

Vendimi i Apelit më të cilin është vërtetuar vendimi i Gjykatës Themelore, që të dyshuarit për spiunazh Bedri Shabani dhe Muharrem Qerimi duhet të lihen nën ...

'Vendim arbirtar', 'Supozime' - Çka thuhet në ankesat e avokatëve për paraburgimin e të dyshuarëve për spiunazh?

Gjykata e Apelit e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës Themelore që dy të dyshuarit për spiunazh, Bedri Shabani dhe Muharrem Qerimi, duhet të lihen nën masë...

Apeli vërteton paraburgimin ndaj dy të dyshuarëve për spiunazh, refuzohen ankesat e avokatëve

Gjykata e Prishtinës, më 06.06.2024, u kishte caktuar masën e paraburgimit Bedri Shabanit dhe Muharrem Qerimit, të arrestuar më 05.06.2024, nën dyshimin për spiunazh.

Nesër mbahet seanca për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të dyshuarit për vrasjen e 21-vjeçares në Ferizaj

Seanca për caktimin e masës së paraburgimit ndaj Valon Aliut, të dyshuarit për vrasjen e 21-vjeçares dhe plagosjen e vëllait të saj 15-vjeçar te ...

Vrasja e Triumf Rizës, Supremja e lë në paraburgim llir Abdullahun - 'Liza'

Gjykata Supreme e Kosovës e ka vërtetuar vendimin e Gjykatës së Apelit, që Ilir Abdullahun 'Liza' ta kthejë në masën e paraburgimit.

Arsyetimi i Apelit për kthimin në paraburgim të Ilir Abdullahut, i dyshuar në rastin e vrasjes së Triumf Rizës

Ilir Abdullahu i njohur me nofkën 'Liza', i dyshuar për vrasjen e Triumf Rizës, arratisjen e tij për 15 vite nga organet e drejtësisë e kishte ...

Gjykata vendos për drejtorin e arrestuar të Komunës së Fushë-Kosovës

Gjykata e Prishtinës ka bërë të ditur se ka caktuar masën e sigurisë - arrest shtëpiak për të pandehurin M.B., drejtor i Shërbimeve ...

30 ditë paraburgim për personin që dyshohet se sulmoi ekipin e KALLXO.com

Gjykata Themelore e Mitrovicës i ka caktuar paraburgimin prej 30 ditësh Nemanja Vllaskoviq, i dyshuar për sulmin ndaj ekipit të KALLXO.com dhe mediave të tjera në veri ...