Postet nga: Marshi

Beograd: Marsh përkujtimor për viktimat e Srebrenicës

Në Beograd të Serbisë, është organizuar një marsh përkujtimor për viktimat e masakrës së Srebrenicës, në të cilën, 24 vjet më parë, forcat serbe të Bosnjë...

Shoqëria civile kundërshton me protestë projekt-ligjin për subjektet politike

Organizatat e shoqërisë civile kanë organizuar “Marshin e Refuzimit” për të kundërshtuar Projektligjin për Financimin e Subjekteve Politike.

Mijëra serbë marshojnë në Beograd në nderim të Oliver Ivanoviqit

Mijëra serbë vërshuan sonte rrugët e Beogradit në përvjetorin e parë të vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, vrasësit e të cilit ...

Të drejtat e njeriut në Kosovë: Hendeku mes shkronjave në Kushtetutë dhe praktikës (FOTO)

Me moton ‘Çohu për të drejtat e njeriut’ është shënuar Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, me një aktivitet të organizuar nga Avokati i Popullit, ...

Nesër marsh në Prishtinë për të drejtat e njeriut

Me rastin e 10 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, nesër në Prishtinë do të organizohet aktiviteti “Çohu për të Drejtat e Njeriut”.

‘Luaj me mua, jo me telefon’, mesazhi i fëmijëve ferizajas për prindërit

“Luaj me mua, jo me telefon”, ishte mesazhi i një marshi të organizuar nga fëmijët e grupmoshave 6-12 vjeçare në Ferizaj.

Marsh Protestues Kundër Dhunës ndaj Grave

“Pagë e barabartë për punë të barabartë për të gjithë”, “Pushim prindëror për të gjithë”, “Respekto të drejtat riprodhuese të grave”.

Institucioneve u Kërkohet Zbatimi i të Drejtave të Njeriut

Një grup organizatash joqeveritare dhe Avokati i Popullit kanë mbajtur në Prishtinë marshin me moton “Çohu për të drejtat e njeriut”.