Postet nga: Marrje ryshfeti

Prokurori në seminar, dështon gjykimi për marrje ryshfeti nga zyrtari i Komunës së Kamenicës

Ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj Sadullah Dërmakut, inspektor i komunikacionit në Komunën e Kamenicës, i cili po akuzohet për veprën penale marrje ryshfeti.

QKUK largon drejtorin e dyshuar për ryshfet, por i jep gjysmën e pagës (DOKUMENT)

Drejtori i Klinikës së Urologjisë në QKUK, Rexhep Kasumaj, është larguar përkohësisht nga puna pas një vendimi të zyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të ...

Dënohen Policët- I Morën Ryshfet një Shoferi të Dehur

Tafa Murseli e Arben Shala, dy zyrtarë policorë janë dënuar sot nga Gjykata Themelore në Prishtinë për marrje ryshfeti.

Dënohen Studentët për Ryshfet dhe Ushtrim Ndikimi

Gjykata Themelore në Prishtinë dënoi sot me burg dhe gjobë 12 të akuzuarit për marrje e dhënie ryshfeti dhe ushtrim ndikimi.

Aktakuzë Kundër 20 Zyrtarëve Policorë

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër njëzet të pandehurve, që të gjithë zyrtarë policorë.

Dënohet me Kusht Polici për Marrje Ryshfeti

Gjykata Themelore në Prishtinë ia shqiptoi dënimin me kusht prej një viti policit të suspenduar Veton Gashi.

Arrestohet për Marrje Ryshfeti Zyrtari i QPS-së

Policia e Kosovës sot gjatë ditës ka arrestuar dhe ka dërguar në mbajtje punëtorin e Qendrës për Punë Sociale (QPS) të Vushtrrisë me inicialet ...

Gjykimi i Policëve për Marrje Ryshfeti

Mungesa e të dëmtuarit që është shtetas maqedonas ndikoi që seanca ndaj dy policëve të mos mbahet