Postet nga: Marrje ryshfeti

Gjykimi për marrje ryshfeti- Foto/ Tringa Rruka

Ish-drejtori i gjimnazit të Malishevës në rigjykim për ryshfet

Izet Hoti, drejtori i gjimnazit "Hamdi Berisha" në Malishevë, ishte dënuar me tetë muaj burg dhe 1 mijë euro gjobë për marrje ryshfeti.

I akuzuari në izolim shkaku i COVID-19, shtyhet gjykimi i hetuesve të Policisë

Për të tretën herë ka dështuar të nisë seanca fillestare ndaj Lavdim Osmanit dhe Lutfi Menxhiqit, hetues të Krimeve Ekonomike.

Dosja e Prokurorisë: Si merrte inspektori i ATK-së para dhe karriga nga zdrukthtari i Rahovecit?

Prokuroria e Gjakovës ka ngritur aktakuzë ndaj ish-inspektorit të Administratës Tatimore të Kosovës, Driton Fetahu nga Prizreni, për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe marrje ...

Inspektori i arrestuar për marrjen e 12 mijë eurove ryshfet del sot para gjykatës

Inspektori i Prishtinës i arrestuar në flagrancë më 29 shtator me 12 mijë euro në xhep të dyshuara si ryshfet, sot do të dalë para Gjykatës së Prishtinës.

Komuna e Prishtinës jep detaje për arrestimin e inspektorit të ndërtimit

Një inspektor i ndërtimit në Komunë e Prishtinës është arrestuar nga policia gjatë ditës së djeshme nën dyshimin për marrje ryshfeti në shumë prej 12 mijë ...

Arrestohet në flagrancë inspektori i Prishtinës me 12 mijë euro të dyshuara si ryshfet për një ndërtim

Një inspektor është arrestuar gjatë ditës së djeshme në Prishtinë nën dyshimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe marrje ryshfeti.

Gjykata do të lëshojë urdhër-arrest ndaj vëllait të ish-ministrit Ramë Buja

Në mungesë të të akuzuarve, ka dështuar të mbahet seanca ndaj Abdyl Bujës – vëllait të ish-ministrit Ramë Buja.

Nis sërish gjykimi i ish-Drejtorit të Gjimnazit të akuzuar për ryshfet

Izet Hoti, Drejtori i Gjimnazit "Hamdi Berisha" në Malishevë po gjykohet sërish në Gjykatën e Gjakovës