Postet nga: marrje me prostitucion

Gjilan, arrestohen për prostitucion, rasti shkon në procedurë të rregullt

Një burrë dhe një grua janë arrestuar nën dyshimin e bazuar se ata janë marrë me prostitucion.

Arrestohen një grua dhe një burrë të dyshuar për prostitucion në Mitrovicë

Një grua shtetase e Shqipërisë dhe një burrë shtetas i Kosovës janë arrestuar nën dyshimin për marrje me prostitucion.

Katër të arrestuar për prostitucion

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar katër persona në Pejë nën dyshimin se kanë kryer veprën penale “Marrje me prostitucion”.

Ferizaj, arrestohen dhe më pas lirohen dy të dyshuar për marrje me prostitucion

Një burrë dhe një grua janë arrestuar nën dyshimet se janë marrë me prostitucion, në Ferizaj.

Arrestohen dhe lirohen dy të dyshuar për marrje me prostitucion

Dy persona të dyshuar janë arrestuar për prostitucion dje në Prizren.

Dy shtetase braziliane dhe tre burra nga Kosova arrestohen për prostitucion

Të enjten në Prishtinë janë arrestuar tre burra nga Kosova dhe dy gra shtetase braziliane nën dyshimin se ata janë marrë me prostitucion.

Prizren, arrestohen një grua dhe dy burra për prostitucion

Dy burra dhe një grua janë arrestuar gjatë ditë së djeshme në Prizren, nën dyshimin se janë marrë me prostitucion.

Dy prizrenas arrestohen për prostitucion

Dy persona të dyshuar në Prizren janë arrestuar mbrëmë rreth orës 21:00 nga policia.